20 Temmuz 2015 Pazartesi

  • Ek Gelir: part-time hatta mini-time çalışıp kısa sürede bu işi yapanlar, ürün satışı ile gelir elde etmek isteyenlere ek gelir sağlar.
  • Finanssal Özgürlük: Ayırabildiğiniz kadar zaman ayırarak ya da fulltime çalışıp, en az 3-4 yıl sıkı çalışanlar, satış ile sınırlı bir kazanç yerine organizasyon kurarak büyük ekiplere kavuşanlara hayallerini gerçeğe dönüştürme imkanı verir. Yaşamak zorunda olduğunuz bir evde değil hayalini kurduğunuz bir evde yaşayabilirsiniz.
  • Emeklilik: Büyük bir ekip kurdunuz ve siz artık çalışmasanız da işi öğrettiğiniz üyeleriniz de daha fazla kazanmak isteyecektir. Buna engel olamazsınız. 15-20 kişilik bir ekip belki yeterli olmayabilir, sürekli yenilere gitmelisiniz. Aynı kişilerle takılı kalırsanız hayallerinize ulaşamazsınız. Başka şirketlerde başarılı olamamış insanları zorlamaktansa yenileri keşfedin, bütün güç yenilerdedir. Hiç ummadığınız kişiler lider olabilir, eğer kendi yakınlarınızı bu işten haberdar etmezseniz, başkalarının üyesi olduğunu görürsünüz.
  • Çevre Edinme ve Yeni İnsanlarla Tanışma: Geniş bir çevreniz olmasa bile bu işi rahatlıkla yapabilirsiniz. Dar çevrenizin de çevresini kullanmayı bilmelisiniz. Ekibinize bu işi iyi öğretin ve örnek olun. Gün gelecek alt katmanlarınızda hiç tanımadığınız yüzlerce, binlerce üyeleriniz olacak. Sonsuz alt katmana kadar büyüme imkanınız olacak.
  • Yardım Etmek: Network Marketing in verdiği imkanlara ihtiyacı olan tanıdıklarınızı işe alarak ve onlara eğitim ve işlerini büyütme konusunda destek olarak en büyük iyiliği yapmış olursunuz.
  • Zaman Özgürlüğü: İstediğiniz saatlerde çalışırsınız. Günümüzde "patron" dediğimiz zenginlerin bile yakındıkları bir konuda çok şanslısınız. Patronlar, sahip olduklarını koruyabilmek için  çalışanlarından daha fazla çalışmak zorundadır hep. Esnaf zaten kepengini açtıktan sonra dükkanında bir köle gibidir, oradan bir yere ayrılamaz. Biz networkerler kendimize ve sevdiklerine daha fazla zaman ayırabilmektedirler. Tatile gitseniz de kazancınız durmaz.
  • Kendi İşinizi Kurmak:  Çoğumuzun hayalidir, kendi patronu olmak, emir almadan kazanmak. Hayatın gerçeklerini unutmamalıyız. Yeni açılan işyerlerinden %85 i 1 ile 5 yıl içinde kapandığını gösteriyor istatistikler. Klasik ticarette en yakınınız bile de olsa birileri kaybetmeli ki siz kazanmalısınız. Rakiplerinizi ezerseniz kazanabilirsiniz. Meslek sırrınızı kimseyle paylaşmamalısınız vs… Çok katmanlı sistemlerde altınızdakilere kazandırdıkça siz daha fazla kazanırsınız.
  • Kişisel Gelişim: Bu sistemler insanlarla yapıldığı için insan ilişkileri, iletişim ve birçok konuda kendinizin geliştiğini göreceksiniz.

Ve sayamadığımız pek çok kazanımları vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder